Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας με σεμνότητα και τηρώντας τους κανόνες δημόσιας ασφάλειας της υγείας λόγω κορονοϊού, πραγματοποίησε και ολοκλήρωσε τις εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, λέγοντας για άλλη μια φορά ΄΄ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ΄΄ την ημέρα μνήμης.

Ξεκινώντας την  Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 μοίρασε έντυπο υλικό στα Λύκεια και στα Γυμνάσια της Βέροιας και συνέχισε με το περίπτερο ενημέρωσης για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στην πλατεία  δημαρχείου την Τρίτη 19 Μαΐου 2020.

Την Δευτέρα 18,την Τετάρτη 20 και την Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 σε  συνεργασία  με το  Γ. Ν. Βέροιας και  σύνθημα « δώσε αίμα για το αίμα που χάθηκε» πραγματοποιήσαμε αιμοδοσία στο κεντρικό ΚΑΠΗ του δήμου Βέροιας.

Σήμερα  Κυριακή  24 Μαΐου 2020 πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Βεροίας και στις  10.30 π.μ.  τελέσθηκε επιμνημόσυνη δέηση στην  Πλατεία Νίκου Καπετανίδη με κατάθεση στεφάνου στη μνήμη των αδικοχαμένων προγόνων μας

Όλοι μαζί δώσαμε την υπόσχεση ότι δεν ξεχνούμε και απαιτούμε τη διεθνή αναγνώριση της γενοκτονίας των προγόνων μας και την δημόσια συγγνώμη από τους θύτες και τους συνεργάτες τους.
 
                                                                                                                 ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥΣ Η ΜΝΗΜΗ

Με τιμή
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                             Η Γ. Γραμματέας
Τουμπουλίδης Νικόλαος      Τογκουσίδου Ευαγγελία