Διπλή γιορτή, διπλή χαρά   στις καρδιές των Ελλήνων αύριο Τετάρτη 25  Μαρτίου 2020 για το έθνος μας, λόγω του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της 199ης επετείου της Εθνικής μας Παλιγγενεσίας.

Αυτές  τις μέρες που το έθνος και η χώρα μας διέρχεται δύσκολες στιγμές, κυρίως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και ταυτόχρονα της πρωτόγνωρης και ανησυχητικής κατάσταση που συνεχίζεται στην παραμεθόριο γραμμή μεταξύ Ελλάδας και Ανατολικής Θράκης αλλά και στα θαλάσσια σύνορα μας προσπάθεια όλων μας ας είναι να παραμείνουμε στα σπίτια μας προστατευμένοι απέναντι στο σοβαρό θέμα υγείας του παγκόσμιου πληθυσμού αλλά και έχοντας τις σκέψεις μας στις οποιεσδήποτε εξωτερικές προκλήσεις.

Το λαμπρό παράδειγμα της επανάστασης του 1821, η οποία ευλογήθηκε και από την εκκλησία μας, πρέπει να αποτελέσει φάρο ομόνοιας και αισιοδοξίας για όλους μας.

Ας γίνει τώρα η αρχή για ένα νέο ξεκίνημα με αξίες και ιδέες που πορεύτηκε η πατρίδα στο πέρασμα των αιώνων και ας γίνουμε πάλι το φωτεινό παράδειγμα της παγκόσμιας κοινότητας.

Η ΕΛΒέροιας τιμώντας και μη ξεχνώντας τους προγόνους μας που έδωσαν και τη ζωή τους για να ζούμε σήμερα ελεύθεροι σας καλεί να βγάλουμε όλοι τη γαλανόλευκη σημαία στα μπαλκόνια μας σαν χαρμόσυνο μήνυμα εθνικής ομοψυχίας και υψηλού ηθικού, για το καλύτερο μέλλον αυτού του τόπου και των παιδιών μας και με υπομονή θα βγούμε από τις πάσης φύσεως πρόσκαιρες δοκιμασίες.

 XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ

Για το Δ.Σ. 

Ο Πρόεδρος                                  Η Γ. Γραμματέας  

Τουμπουλίδης Νικόλαος          Τογκουσίδου Ευαγγελία