Η  Εύξεινος Λέσχη Βέροιας  προγραμμάτισε  σειρά  εκδηλώσεων εντός του 2020, για να  τιμήσει  τη  μνήμη των  αδικοχαμένων  προγόνων  μας. Γι αυτό μετά την επιτυχημένη παράσταση ΄΄Ο Φώταγας με τ΄ όνεμαν΄΄ συνεχίζουμε την Κυριακή 15 Μαρτίου και ώρα 10:00 π.μ. την καθιερωμένη δενδροφύτευση στον προαύλιο χώρο της λέσχης. Θα πραγματοποιήσουμε συμβολική δενδροφύτευση δύο ελαιόδεντρων, με το σύνθημα «φυτεύω μια ρίζα για τη ρίζα μας». Η μία ελιά θα ονομασθεί ΄΄ΠΟΝΤΟΣ΄΄ και η άλλη ΄΄ΕΛΛΑΣ΄΄. Είναι μια δράση με έντονα συμβολικό χαρακτήρα αλλά και με έντονο κοινωνικό μήνυμα.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και ο καθαρισμός του οικοπέδου, (κοπή των χόρτων, κλάδεμα των δένδρων, κ.λπ.) και η απομάκρυνση όλων των σκουπιδιών με σκοπό την βελτίωση και τον καλλωπισμό του προαύλιου χώρου.

Η εθελοντική δράση αποσκοπεί και στη γνωριμία των εθελοντών, γι αυτό καλούμε όλους τους φίλους και τα μέλη να στηρίξουν εθελοντικά τόσο αυτήν αλλά και όλες τις δράσεις που θα ακολουθήσουν. Εξάλλου ο εθελοντισμός, μας αφορά όλους και συνιστά μια εξαιρετικά επιμορφωτική λειτουργία που ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη, ενισχύει την ενεργή συμμετοχή και εμπλουτίζει την καθημερινότητα μας. 

Με τιμή,

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                               Η Γ. Γραμματέας

Τουμπουλίδης Νικόλαος        Τογκουσίδου Ευαγγελία