Απολογιστική Τακτική Γενική Συνέλευση

 

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του συλλόγου την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11.00 π.μ., στο Πνευματικό Πολιτιστικό Κέντρο της Λέσχης (Λ. Πορφύρα 1, Βέροια).

Το πρόγραμμα της συνέλευσης ξεκίνησε στις 11.00 με τον αγιασμό από τον π. Ιωάννη και την κοπή βασιλόπιττας για το έτος 2020. Στη συνέχεια το σώμα προχώρησε στην εκλογή προεδρείου της ΓΣ,το οποίο αποτελούμενο από τους Γεώργιο Νικηφορίδη ως πρόεδρο και Γιώργο Χατζηκυριακίδη ως Γραμματέα, ανέγνωσε τα θέματα ημερήσιας διάταξης.

Ακολούθησε ο διοικητικός απολογισμός έτους 2019 και ο προγραμματισμός έτους 2020 από τον πρόεδρο της λέσχης κ. Νικόλαο Τουμπουλίδη και ο οικονομικός απολογισμός και προϋπολογισμός από την ταμία κ. Σταθούλα Ανεσίδου ενώ ο πρόεδρος της εξελεγκτικής επιτροπής κ. Αρχιμήδης Ιντζεβίδης διάβασε τη σχετική έκθεση ελέγχου του ταμείου.

Ακολούθησαν ερωτήσεις – τοποθετήσεις και προτάσεις από τα παρευρισκόμενα μέλη και δόθηκαν οι αναγκαίες απαντήσεις.

Κλείνοντας ο πρόεδρος εξέφρασε την ευχή του για υγεία και πρόοδο σε όλο τον κόσμο και κάλεσε όλα τα μέλη για μεγαλύτερη συμμετοχή στην καθημερινότητα του συλλόγου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι όλοι μπορούμε να συνεισφέρουμε στην πρόοδο της λέσχης για να είμαστε συνοδοιπόροι στο χρέος, στη μνήμη, στη δικαίωση.

 

Ο Πρόεδρος                                   Η Γ. Γραμματέας

Νικόλαος Τουμπουλίδης            Ευαγγελία Τογκουσίδου