Βέροια, 20-05-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

            Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εθελοντική αιμοδοσία  που διοργάνωσε για 11η συνεχή χρονιά  η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου. Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε  σε  συνεργασία  με το  Γ. Ν. Βέροιας  με  το  σύνθημα «δώσε αίμα χάρισε ζωή».

            Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας, την διευθύντρια της αιμοδοσίας  κ. Ευαγγελία Μαγουλά,  τον επικεφαλής της κινητής ομάδας αιμοδοσίας. κ. Κουπίδη Θεόφιλο, το νοσηλευτικό προσωπικό και όλους τους εθελοντές αιμοδότες που προσήλθαν στο κάλεσμά μας και προσέφεραν αίμα αλλά και όσους αν και προσήλθαν, λόγοι υγείας δεν επέτρεψαν τη συμμετοχή τους. Επίσης  ευχαριστούμε το  Δήμο  Βέροιας  για  την  παραχώρηση  των  αναγκαίων  χώρων  του  Δημαρχείου  για  την  πραγματοποίηση  της  αιμοδοσίας.

            Υπενθυμίζουμε ότι όσοι επιθυμούν να δώσουν αίμα, μπορούν να απευθύνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου  στη Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου τις ώρες 09.00- 13.00μμ και 18.00 – 20.00 όπως και το Σαββατοκύριακο 10.00- 13.00 και να δηλώνουν πως πρόκειται για την Τράπεζα Αίματος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας.

           Υπεύθυνη Αιμοδοσίας  Ιωαννίδου Αικατερίνη (Χατζίδη) τηλ: 6974174331

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                                Η Γ. Γραμματέας

Τουμπουλίδης Νικόλαος                                                     Τογκουσίδου Ευαγγελία