Βέροια, 25-09-2017
Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του σκίτσου στην Εύξεινο Λέσχη Βέροιας, κάνανε την πρώτη τους σκιτσο...συνάντηση.

Όχι μόνο συναντήθηκαν, μίλησαν, αντάλλαξαν ευχές και αναμνήσεις του καλοκαιριού, αλλά σκιτσάρανε και περάσανε δημιουργικά ένα 3ωρο στην φιλόξενη στέγη της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας. Οι φίλοι του σκίτσου δημιούργησαν τα σκίτσα τους με θέμα την γυναίκα ( οι παλιοί), αλλά και το δάσος ανφάς και δύο δέντρα να μιλάνε ( οι νέοι), με την καθοδήγηση του γνωστού Πόντιου σκιτσογράφου Δημήτρη Νικολαΐδη.


Στην πρώτη συνάντηση του σκίτσου, εκτός από τον υπεύθυνο του τμήματος και ο Γ. Γραμματέας της Ευξείνου Λέσχης κ. Τουμπουλίδης Νικόλαος, καλωσόρισε τους φίλους του σκίτσου και τους υποδέχτηκε στον χώρο του, επίσης παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης κ. Σαρημιχαηλίδης Παύλος, ο οποίος υποσχέθηκε την επόμενη φορά να σκιτσάρει και να δημιουργήσει το δικό του σκίτσο.


Επόμενη συνάντηση 21/10/2017
12:00-3:00 νέοι
3:00-6:00 παλιοί


Οι εγγραφές συνεχίζονται για όποιον θέλει να συνταξιδέψει με την παρέα του σκίτσου, στο όμορφο ταξίδι της τέχνης, με βάρκα την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας.
Τηλ. επικοινωνίας : 23310-72060 από Δευτέρα έως Πέμπτη Ώρες : 5μμ- 9 μμ στην Γραμματεία της Ε.Λ.Β, Λ. Πορφύρα 1, Πανόραμα.