Βέροια, 12-12-2016
Ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δώρο από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας

Αυτές τις γιορτές κάποιοι συνάνθρωποί μας για να γιορτάσουν δεν θα ’χουν ανάγκη από μια φιάλη κρασί αλλά από μια φιάλη αίμα...

Με αυτό το σύνθημα η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας καλεί τα μέλη και τους φίλους της αιμοδότες να δώσουν χαμόγελο με μια φιάλη αίμα, σε όσους τις ημέρες των εορτών το έχουν ζωτική ανάγκη για να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα.


Σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος ενημερώνει τους αιμοδότες ότι για την κατάθεση στην Τράπεζα Αίματος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας μπορούν να προσέρχονται όλη την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στο Νοσοκομείο Βέροιας, καθημερινά 9:00-13:00 και 18:00-20:00 (κατά προτίμηση τις πρωινές ώρες), αλλά και όλες τις αργίες 10:00-13:00.


Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας τονίζει ότι είναι καλύτερα η προσέλευση να γίνεται όσο το δυνατόν νωρίτερα από τη λήξη του ωραρίου, καθώς επίσης οι αιμοδότες να έχουν πάρει πρωινό ή ένα ελαφρύ γεύμα, να είναι ξεκούραστοι, να μην αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και να μην λαμβάνουν φάρμακα.

Πληροφορίες: κ. Χατζίδη Αικατερίνη τηλ: 6974174331