Βέροια, 12/10/2015
Ολοκληρώθηκε η δράση αλληλεγγύης φορέων του Δήμου Βέροιας και συγκεκριμένα της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, της ΚΕΠΑ, του ΚΑΠΑ και του Ανθρώπινου Δυναμικού Βέροιας,

που πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα 5/10 έως 10/10/2015 με αποκορύφωμα την συγκέντρωση τροφίμων και ρουχισμού την Παρασκευή & το Σάββατο στην πλατεία Δημαρχείου.

Από το πρωί, στην πλατεία Δημαρχείου μαζεύτηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, χειμερινά ρούχα – κουβέρτες, φάρμακα – γάζες – αντισηπτικά.

Η δράση αυτή είχε δυο στόχους: Την στήριξη των μεταναστών από τις εχθροπραξίες στην Συρία- την Παρασκευή το απόγευμα έφυγε η πρώτη αποστολή- και την στήριξη οικογενειών του Δήμου που έχουν άμεση ανάγκη. Η δράση υλοποιείται μέσω της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και του Ανθρώπινου Δυναμικού Βέροιας.

Ευχαριστούμε θερμά για την άμεση στήριξή τους, τον «ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΕΡΑΣΜΟΣ», τον «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΡΙΣΤΟΤΈΛΗΣ ΤΡΙΛΟΦΟΥ», τον Σύλλογο «ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΧΑΡΙΕΣΣΑΣ» για την συνεργασία, ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ που βοήθησαν με τις προσφορές τους, ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ που έδωσαν από το υστέρημά τους, Τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ που βοήθησαν στην μεταφορά & τακτοποίηση των πραγμάτων και τέλος, Το τμήμα ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΛΕΣΧΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ που είναι πάντα κοντά στις δράσεις της Ε.Λ.Β.


Σας ενημερώνουμε ότι η 2η αποστολή θα γίνει μέσα στο Νοέμβριο και θα περιλαμβάνει ΜΟΝΟ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ (ΌΧΙ ΡΟΥΧΑ) τα οποία θα συγκεντρώνονται στους χώρους της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και του Ανθρώπινου Δυναμικού Βέροιας.


 Με τιμή,
Για το Δ.Σ.

 Ο Πρόεδρος           Ο Γ. Γραμματέας
 Σαρημιχαηλίδης Παύλος    Τουμπουλίδης Νικόλαος