Βέροια, 10-12-2018

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη εκδρομή των μελών και φίλων της Ε.Λ.Β. στην Ονειρούπολη της Δράμας. Το σήμα της αναχώρησης δόθηκε νωρίς το πρωί με την επιβίβαση 135 ατόμων σε τρία λεωφορεία,  που ξεκίνησαν το πολυπόθητο ταξίδι για το παραμυθένιο χωριό με τα ξύλινα σπιτάκια και τον Άγιο Βασίλη.

Ο καιρός ήταν σχετικά καλός επιτρέποντας στους εκδρομείς να απολαύσουν τη διαδρομή. Την αποστολή συνόδευαν εκ μέρους του Δ.Σ της Λέσχης, ο Πρόεδρος της Ε.Λ.Β. κ. Σαρημιχαηλίδης Παύλος και ο έφορος Δημοσίων Σχέσεων κ. Καπουρτίδης Χαράλαμπος, οι χοροδιδάσκαλοι της Λέσχης, οι υπεύθυνοι των τμημάτων και πολλοί γονείς που συνέβαλαν τα μέγιστα στην οργάνωση και επιτυχία της εκδρομής.

Από την πρώτη στιγμή που αντίκρισαν μικροί και μεγάλοι το χριστουγεννιάτικο πάρκο εντυπωσιάστηκαν από την ομορφιά του και ξεχύθηκαν στα δρομάκια του, μαγεμένοι από το πανέμορφο θέαμα και τα παιχνίδια της χριστουγεννιάτικης πλατείας με τα παραμυθένια σκηνικά. Μια μαγική μικρή πολιτεία, βγαλμένη από τον κόσμο των παραμυθιών και των ονείρων.

Η καταπληκτική ατμόσφαιρα, η άψογη οργάνωση αλλά και  το μαγευτικό γιορτινό κλίμα ζέσταναν τις καρδιές όλων μας.

Και του χρόνου! Καλά Χριστούγεννα!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                                               Ο Γ. Γραμματέας

Σαρημιχαηλίδης Παύλος                                               Τουμπουλίδης Νικόλαος