Βέροια 17/09/2018

Πραγματοποιήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου, στους χώρους του συλλόγου της ΕΛΒ, αγιασμός για την έναρξη λειτουργίας όλων των τμημάτων .

Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή μελών, μαθητών και φίλων του συλλόγου.

 Ο αριθμός των τμημάτων αυξήθηκε με την επαναλειτουργία  νέων.

 Φέτος για πρώτη φορά , υπήρξαν σταντ για τα τμήματα νταουλιού, λίρας, αγγείου -γαβάλ, διαλέκτου και οι δάσκαλοι του κάθε τμήματος εξηγούσαν την λειτουργία του κάθε όργανου , την σημασία και την σπουδαιότητα της εκμάθησής τους.

 Επίσης, για πρώτη φορά διοργανώθηκε βραδυά με ζωντανή μουσική στο bar ΜΕΝΤΑ , με ανοιχτή πρόσκληση σε όλους.

Ηταν μια υπέροχη βραδιά και οι πολλοί που παραβρέθηκαν διασκέδασαν με τους ήχους λίρας, (Κωστογλίδης Νίκος και Τσανασίδης Γιάννης), νταουλιού ( Ουσταμπασίδης Δήμητρης και Ασβεστάς Γιώργος), αγγείου (Τσανασίδης Μιχάλης) και τραγουδιού (Παπαδόπουλος Λευτέρης και Δεμερτζίδου Μαρία).

Την βραδυά τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της γυναικείας ομάδας χαντμπολ του Φιλίππου Βέροιας ,όπου θαυμάσαμε τις χορευτικές τους επιδόσεις και την άρρηκτη σχέση παράδοσης και αθλητισμού.

 Το ΔΣ ευχαριστεί όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους, την έναρξη της νέας αυτής περιόδου και θα προσπαθήσει να συνεχίσει με ακόμη μεγαλύτερη ένταση και πάθος να προάγει και να διαδίδει τα πατρογονικά Ποντιακά ήθη και έθιμα, τις παραδόσεις και την διάλεκτο μας.

 Για το ΔΣ

 Παύλος Σαρημιχαηλίδης       Σταθούλα Ανεσίδου

Πρόεδρος                              Ταμίας